20 KILOGRAMA AMFETAMIMA, VIŠE OD 2000 TABLETA, PIŠTOLJ... U Beogradu pala organizovana kriminalna grupa!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije zaplenili su 19,5 kilograma amfetamina i oko 2.150 tableta MDMA i uhapsili šest osoba osumnjičenih da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili trgovinom narkoticima, prvenstveno sintetičkim drogama.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapšeni su S. N. (26), koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, L. B. (28), A. M. (31), N. B. (37), N. F. (24) i M. O. (31), saopšteno je danas iz MUP-a.

2316305_2_ff.jpg?ver=1599228123

Sumnja se da su se oni u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda bavili preprodajom različitih vrsta narkotika, u najvećoj meri sintetičkih opojnih droga amfetamina i MDMA.

Takođe se sumnja da su organizovali mrežu uličnih prodavaca koji su za potrebe kriminalne grupe, po nalogu N. S, preprodavali drogu u manjim količinama, dok su više pozicionirani pripadnici grupe na čelu sa organizatorom preprodavali veće količine amfetamina i MDMA kupcima u Beogradu.

Uhapšenima se na teret stavljaju krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano