5G mreža usmrtila stado ovaca u BiH
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Selo Ljušturica koje se nalazi u centralnoj Bosni danas se nalazi u žiži svetske javnosti, nakon događaja koji se desio pre nekoliko dana.

            Kako saznajemo iz veoma neobaveštenih i nesigurnih izvora, na seoskom domaćinstvu R.B. (58) novopostavljeni repetitor 5G mreže usmrtio je jedno celo stado ovaca. Prizor je je bio stravičan kako navode nepouzdani svedoci.

            Prema rečima domaćina R.B., koji je trenutno ne zaposlen usled situacije sa virusom Covid19, to veče kada je zatvorio ovce u tor nije bilo nikakvih naznaka da bi se te noći mogao dogoditi takav gnusan zločin. Kada je prošetao imanjem nije opazio nikakv repetiror niti antenu.

            Ujutru nakon što se probudio, R.B. je kao i svako jutro nakon kafe i nekolika čašica ''leka'' krenuo da ovce izvede na livadu. Ono što je zatekao ostavilo ga je u čudu. Kako on navodi, na sredini tora stajala je pobodena u zemlju velika metalna antena sa crvenim znakom 5G na njoj. Ovaca nije bilo. Kako on tvrdi, prvo je pomislio da se radi o zakasneloj prvomajskoj šali, ali kada je pogledao iza antene ostao je bez reči.

            Prenosimo u celosti opis koji nam je dao R.B: ''Ja sam gledao i lijevo i desno, kad nema nikoga. Ja počeo dozivat', al' nema ovaca k'o da su u zemlju propale. Kad ja tam', a ono... imam šta i vidjet. Sve ovce od'rane i ko na ražnju ispečen'. Kuku ti se, kad ja pogledah, jest sve. Ja tam', kad sve do jedne položene lijepo ko da su ih na suncu pekli. Prvo sam milsio da je neko od komšija, jer moj prvi komšija tu na 2 kilometra od mene je sa mnom u zavadi. Kad primetim svakoj na butki isto 'nako ko na anteni ispisano 5G. Te daj malo ćapnut, kad ono...'' nakon ovoga R.B. je briznuo u plač. Kako navode slučajni prolaznici, on je i njih pozvao da vide da se i sami uvere. Kada su probali meso, ostali su u šoku. Sve ovce bile su dobro pošećerene, a ne usoljene. Nekoliko pokušavali su da pozovu korisnički broj servisa za 5G repetitore, koji su našli na samom repetitoru, ali niko se nije javljao. Jedan od očevidaca uputio je pitanje svima u nadi da saznaju, kakav i koliki monstrum neko može da bude, i kakva je to mašina i mreža koja malo janje može da pošećeri.

NAPOMENA: Ovaj članak je izmišljen, sva imena i informacije su izmišljena i ne treba ih shvatati za ozbiljno. Članak je čist plod dokolice i mašte autora.   

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari
gonzales - мај 7, 2020, 9:17 по подне - Odgovori

Najebali smo sa ovom 5g mrezom narode ujedinimo se i jebimo im kevu ne dajmo im da je nama postave i bilo gdje

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano