ABAZOVIĆ OTKRIVA: Tačno je da su pokušali da me potkupe sa 21 milionom evra

Lider Građanskog pokreta URA u Crnoj Gori, Dritan Abazović, rekao je da je tačno da mu je ponuđen 21 milion evra, kojim su pokušali da ga potkupe, ali da taj novac nije ponudio biznismen Haris Brčvak.

 

Prethodno su se pojavili navodi da je Brčvak, koji je javnosti poznat po humanitarnom radu, pokušao da potkupi Abazovića što je i sam biznismen demantovao.

Abazović je rekao da "nije laž cifra koju je pominjao Daka Davidović, ali to nije došlo od Brčvaka. O gospodinu Brčvaku mislim sve najbolje i stvari koje je uradio za Crnu Goru su za respekt. Bilo bi krajnje neozbiljno da kažem ko je šta nudio".

Govoreći o drugim temama, Abazović je kazao da mu se posle napisa pojedinih medija da mu preti "klan Nasera Keljmendija", javio "jedan blizak član" porodice Keljmendi, koji se predstavio i rekao mu da je zgrožen medijskim objavama da mu je neko od njih pretio.

Prethodno je URA objavila da Abazoviću prete pripadnici "određenih kriminalnih grupa s Kosova", ali nisu saopštili detalje, dok je policija saopštila da nema takve informacije.

Govoreći i o prenosu vlasti, Abazović je rekao da je na miran i dostojanstven način, "što nije očekivao jer je očekivao otpor".

"Nisam očekivao kataklizmu, ali sam očekivao više otpora. Pripisujem za to zasluge svim akterima političkim i građanima koji su pokazali da imaju veću političku svest nego što smo mislili, a zahvalan sam i međunarodnim partnerima čija uloga nije bila mala", rekao je Abazović.

Kurir.rs/Beta

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: