Aca Lukas otkrio koju ženu je najviše volio i zašto je napustio Grand

Aca Lukas gostovao je večeras u emisiji "Sceniranje", gdje je pričao i na temu svog ljubavnog života, tačnije o bivšoj supruzi Sonji.

Jednom od najpopularnijih folkera na ovim prostorima nije se svidelo kada ga je voditeljka Ljiljana Stanišić najavila kao "najvećeg švalera", pa se odmah pobunio.

"Najveći švaler - to mi se ne sviđa. Ružno zvuči. Švaleracija, to znači kada imaš ženu, pa imaš ljubavnicu, Ja nisam bio švaler, nisam imao ljubavnicu. Ne možeš da voliš dve žene odjednom", započeo je Lukas.

Na pitanje koju je ženu najviše volio u životu, Lukas je bio iskren i rekao da je to Sonja, sa kojom ima kćerku Viktoriju.

"Poslednju. Sonja je imala tu čast. Ako kažem da je i dalje volim, ako kažem ne, to zvuči ružno. Naravno da je volim, ona je majka mog deteta. Ne mogu da je ne volim, ali nismo više zajedno. Ja ne patim. Bilo je svašta u našim životima. Ja ne krijem svoju prošlost i ne volim da menjam svoju istoriju",  izjavio je Lukas za Kurir TV.

"Prvu godinu srednje škole sam završio VII beogradsku, pa sam upisao građevinsku školu. Nju sam upisao jer mi je komšinica bila zamenik direktora u toj školi. Bio sam odličan učenik. Muzika je počela da me interesuje u to vreme, pa sam počeo da izostajem iz škole. Tu mi se sviđala jedna devojka. U tim godinama nisi smeo da kažeš roditeljima da imaš devojku", prisjetio se folker.

Na pitanje da li je zbog Lepe Brene napustio Grand, Lukas je istakao da to nije tako.

"Nisam video svrhu da sedim kod Saše Popovića. Dosadilo mi je, napustio sam Grand. Nema spektakularnog razloga. Ja sa Brenom nisam bio u dobrim odnosima, i ona nije moj razlog napuštanja Granda", rekao je Lukas.

 

Nezavisne

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: