AFERA SVASTIKA TRESE ZADRUGU! Otkriveno kako su se Viktorija i oženjeni Gruja UPOZNALI - žena se TRESLA (VIDEO)

Nikola Grujić Gruja otkrio je detalje o ljubavnoj vezi sa Viktorijom Mitrović. Kako je priznao, nikada nije prevario svoju suprugu koja je upoznala Viktoriju.

- Ja sam se već izjasnio u ponedeljak veče. Moram da kažem da smo se Viktorija i ja pozdravili i ona je mene pomazila po licu, što je i normalno. Moja supruga je bila ljubomorna kada smo Viktorija i bili na nekoj svirci jer ona nije znala da je ona bila tu. Ja sam pozdrav mojoj ženi preneo posle 3,4 dana, i tada sam joj rekao da mi je Viktorija prišla, ali njoj nije bilo svejedno jer se njoj nije javila. U braku sam 8 godina. Nikada nisam prevario suprugu - rekao je on, a onda se u radiju pridružila Viktorija

 Meni je bilo strašno što on nije znao da objasni kako se i šta desilo. Moram da kažem da se ništa nije desilo, ona nije bila ljubomorna na mene, ja njega nisam upoznala kao zeta, ni ja, ni moja porodica. Mi se porodično ne družimo, ali mi nije jasno da je problem što sam ja pozdravila nju preko njega. Meni nije jasno šta ona ima da se buni, ne treba ja njoj da javljam gde je njen muž. Ja sam njemu prišla i pozdravila nju preko njega - rekla je Viktorija.

Baneta je zanimalo da li je Viki Nikolin tip devojke...

 

Nikola Grujić
Nikola Grujić
Foto: Srbija Danas
 

- Psihički ne znam, a fizički ne mogu da kažem to, nije realno - rekao je Nikola, a onda je Viktorija ustala i rekla svoje utiske:

 Svako je lep na svoj način i to je to - rekla je Viki, a ceo razgovor poslušajte u videu.

https://youtu.be/HJSq-DtwCnc

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: