Akcija "Trokadero": Oduzete cigarete vrijednosti više od pola miliona KM

U okviru Operativne akcije "Trokadero", u kojoj je policija juče uhapsila tri lica, oduzeto je 192.000 paklica cigareta bez akcizne markice vrijednosti više od pola miliona KM-

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pretresli su šest lokacija koje koriste uhapšeni S.K. i S.S. iz Banjaluke i R.G. iz Glamoča na području Grada Banjaluka, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nedozvoljena trgovina i promet akciznih proizvoda“.

 

 

"Tom prilikom je pronađeno je i oduzeto ukupno 192.500 paklica cigareta bez akcizne markice, teretno vozilo marke „VW Crafter“, veća količina novca za koji postoje osnovi sumnje da potiče iz krivičnog djela, mobilni telefoni, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela."

 

Podsjećamo, u jučerašnjim aktivnostima javnost je obavještena o oduzimanju 160.000 paklica cigareta bez akcizne markice vrijednosti oko pola miliona KM dok je po završetku aktivnosti pronađeno i oduzeto još 32.500 paklica cigareta bez akcizne markice.

 

 

ATV nezvanično saznaje da se slobode lišeni Slobodan Kočić, Saša Stupar i Rajko Gašić.

 

 

Akcija je sprovodena pod nadzorom Tužilaštva BiH, a po naredbama Suda BiH.

ATV

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: