Ako želite da vam Teodora Džehverović čestita rođendan, to će vas koštati 500 eura

Sudeći po komentarima to neshvatljivo sa obrzirom da smo svi svjedoci krize tokom pandemije koronavirusa

Naime, dok se većina estradnih ličnosti žali na manjak zarade tokom pandemije koronavirusa, pa čak i na nemaštinu, budući da zbog novih mjera ne mogu da nastupaju, Teodora Džehverović pronašla je drugi način da nadonkadi finansije.

null

null

Na Instagram profilu osvanula je grupa koja nudi usluge popularnih pjevača i pjevačica, tako što za vrtoglavu sumu, svi mogu naručiti ličnu čestitku za rođendan od njih samih, što je šokiralo pratioce ove društvene mreže do mjere da ih je zanimalo koliko ova zadovoljstvo košta.

- Dobar dan, zanima cijena ovih čestitki, konkretno Teodore Džehverović. Hvala - upitala je jedna zainteresirana mušterija.

- Poštovana Ana, cijena personalizovane poruke od Teodore je 500e, srdačan pozdrav - odgovorili su sa profila volshy.official, koji nudi usluge personaliziranih čestitki.

  • Ako želite da vam Teodora Džehverović čestita rođendan, to će vas koštati 500 eura

    Ako želite da vam Teodora Džehverović čestita rođendan, to će vas koštati 500 eura

    Foto: Instagram


Tako da, ako želite da dobijete ličnu čestitku od Teodore, morate izdvojiti prosječnu platu u BiH, što je sudeći po komentarima neshvatljivo sa obrzirom da smo svi svjedoci krize tokom pandemije koronavirusa.

Avaz

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: