ALBANAC FIZIČKI NASRNUO NA SRPSKOG MLADIĆA U SELU BANJE KOD SRBICE: Prvo ga brutalno VREĐAO, potom UDARAO U GLAVU!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mladić Milan Kovačević iz srpskog sela Banje kod Srbice napadnut je fizički danas od strane lokalnog Albanca koji ga je udario u predelu glave navodi se u saopštenju za javnost Kancelarije Kosova i Metohije.

Milan je krenuo u obližnje naselje Rudnik da bi obavio neophodnu kupovinu, kada ga je Albanac prvo verbalno, a potom i brutalno fizički napao, zbog čega je mladić doživeo ozbiljnu traumu i stres.

Milan Kovačević je meta samo zato što ponosno nosi srpsko ime i prezime i srpsku šajkaču.

Ovo nije prvi put da se on nalazi na meti lokalnih Albanaca koji ga duži vremenski period uznemiravaju, zbog čega je i ovaj slučaj prijavio policiji.

Nedavno mu je zapaljena koliba, nelegalno mu seku šumu, a često je meta i verbalnih provokacija, ali su mu i do sada kao što će to biti i nadalje Kancelarija za KiM i država Srbija pomagali i pomagaće.

Nije slučajno da do ovog incidenta dolazi u istom danu kada je Aljbin Kurti ukinuo građanska prava Srba i zabranio održavanje referenduma na prostoru Kosova i Metohije, a Kosovska policija sprečavala Srbe da izraze miran protest protiv takve odluke.

Pokazalo se da svaka Kurtijeva akcija prema Srbima ima svoj odgovor i šire posledice na terenu i da služi kao pogonsko gorivo za sve albanske ekstremiste.

O tome bi posebno trebalo da vode računa predstavnici međunarodne zajednice, jer se svaka politička i jednostrana akcija Prištine koju oni ne uspevaju da spreče, na kraju prelama preko leđa srpskog naroda.

NAPADAČ EKSPRESNO PUŠTENKosovska policija saopštila je da je danas zbog napada na srpskog mladića Milana Kovačevića kod Srbice, po prijavi oštećenog, uhapšena osoba B. S.Kako se navodi na zvaničnoj Fejsbuk stranici policije, osumnjičeni je, nakon što je saslušan, odlukom tužioca pušten na slobodu.- Danas u podne, 16. januara 2022. godine, u Policijskoj stanici prijavljen je i pokrenut slučaj zbog elemena

kurir

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano