Amerikanac koji je raskomadao roditelje i kuhao maminu glavu traži da bude pogubljen
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
 
Muškarac koji je navodno raskomadao svoje roditelje i kuhao glavu svoje majke u loncu punom kiseline kako bi rastopio dijelove njenog tijela zatražio je da bude pogubljen u slučaju da ga se proglasi krivim

32-godišnji Joel Guy Jr. iznio je ovaj čudni zahtjev u ​​utorak na sudu u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee, piše The Sun.

Guy Jr. navodno je ubio svoje roditelje Joela Guya Sr. (61) i Lisu Guy (55) u njihovom domu 2016. godine. Kazneni sud okruga Knox ove je sedmice primio od optuženika dva zahtjeva u kojima od suca traži da ga osudi na smrt.

- Ovaj zahtjev nije namijenjen kao priznanje krivnje. U slučaju da budem proglašen krivim za ubistvo prvog stepena, dajem slobodu sudu da me osudi na smrtnu kaznu ili doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja - napisao je navodno Guy Jr. 

Unatoč zahtjevu za pogubljenjem, Guy Jr. nije za sada priznao da je ubio svoje roditelje.

Policija okruga Knox smatra da su Joel Guy i njegova supruga ubijeni negdje između 25. i 26. novembra 2016. godine. Njihova tijela pronađena su raskomadana, a neki dijelovi su bili spremljeni u plastične posude.

Guy Jr. je optužen da se pokušao riješiti dokaza ubistva umakanjem dijelova tijela svojih roditelja u kiselinu. Policija je pronašla glavu njegove majke u loncu koji je stajao na šporetu.

Suđenje Guyu Jr. trebalo bi početi 28. septembra.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano