Amiru Hadžiću, kreatoru peticije protiv Bakira Izetbegovića, došli iza ponoći i psovali: "Je*** ti to dijete i ženu!"

Hani Hadžić, supruga Amira Hadžića, popularnog YouTube kreatora, humaniste i influensera, s javnošću je podjelila potresno svjedočanstvo. Njen suprug je kreator peticije za hapšenje Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a a potom je napravio i za Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA.

Ali ubrzo je peticija povučena zbog, kako je sam objavio na društvenim mrežama, prijetnji koje su mu upućene-

A sinoć su mu neke osobe došle na kućna vrata i prijetili Hadžiću i njegovoj porodici.

- Ovaj "divni gospodinčić" jer tako izgleda samo na slikama.

Večeras u 1 sat došao na kućna vrata sa četvoricom, isto tako moglo bi se reći "divni mladići"

Ilma i ja smo spavale i odjednom se začulo zvono na vratima više puta u trenutku nekih 10 do 15 puta je zvonio. Ja sam onako zbunjena ustala i otišla do Amira u sobu da pitam ko zvoni, on je na kamerama već njih uočio i nije htio da otvara.

Onda je dotični "divni gospodinčić" počeo da galami "Amire izađi, je*em ti to dijete i ženu", oštetio nam je auto ima udubljenje također - napisala je Hani Hadžić uz fotografiju Armina Šabanovića iz Živinica.

Dalje je napisala kako je njen suprug Amir uzeo telefon da nazove policiju.

- Međutim i komšije su čule galamu i psovanje i nazvale su policiju prije nas.

Onda je jedan od njih povikao "Hajmo, bježimo, zvao je policiju" a ovaj "gospodinčić" je rekao: "Vratit ću se". I opet je na to dodao "Je*em ti to dijete". Tada je Amir poludio, izletio iz kuće, uzeo neku letvu ja sam se naravno prepala nisam htjela da radi njih ima problema i da završi u zatvoru, povukla sam ga svom silom na pod i zgulila mu nogu. Amir je ponovo ustao i krenuo onda su sva trojica ili četvorica koliko ih je bilo na putu sjela u auto i pobjegla, taj jedan je i sjedio u autu na putu i čekao.

Znači maltretiranje na privatnoj imovini.

Nanošenje duševne boli mom djetetu od 6 godina koje još ne može zaspati i meni u 5. mjesecu trudnoće neće završiti na ovoj objavi.

Lično predajem advokatu, sudu, tužilaštvu kome god treba.

I vidimo se na tim mjestima "gospodinčiću" ja ti garantujem, žena u 5. mjesecu trudnoće - napisala je Hani Hadžić potresno.

Podsjetimo, Amir Hadžić je nakon povlačenja peticije za hapšenje Bakira Izetbegovića na svom Facebooku napisao:

A vidiš ipak Bošnje ne daju svog Baketa. Za 50 hiljada potpisa za Dodika, javio mi se 1 (slovima: jedan) Srbin da me pita: “Šta se dešava sa mnom”, za 2.000 potpisa za Baketa javilo mi se 200 Bošnjaka da mi požele smrt porodici. Bakire Izetbegoviću samo ih deri, neću te više nikad spomenut – naveo je tada Hadžić.

SUdeći prema komentarima i razgovoru sa svojim pratiocima Hadžić iskazuje tvrdnje da je peticija bila motiv napada na porodicu Hadžić, s obzirom na to da Armin Šabanović ne krije da je simpatizer SDA. 

 

Navodno je ranije na Facebooku objavio video kako glasa za kandidata ove stranke.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: