Аустралијска публика се обрушила на Медведева јер је поменуо – Ђоковића!




PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Данил Медведев је после победе у четвртфиналу Аустралијан опена поменуо Новака Ђоковића, због чега је добио звиждуке аустралијске публике.

Медведев је после више од четири и по сата борбе савладао Феликса Оже-Алијасима са 3-2 у сетовима, након што је изгубио прва два дела игре.

На питање шта је урадио да тактички промени при резултату 0-2, Рус је открио следеће:

„Тешко је рећи. Нисам играо најбољи тенис, а Феликс је играо невероватно, имао је контролу над мечом. Нисам знао шта да радим, тако да сам... Не знам да ли ће се људима ово свидети, али запитао сам се: 'Шта би Новак урадио?'“, рекао је Медведев након чега су уследили звиждуци публике на трибинама.

 

Након тога Медведев је у причу укључио и Федерера и Надала и добио овације од публике, да би затим објаснио на шта је тачно мислио.

 

„Оно што ми је пролазило кроз главу, јер је он велики шампион, баш као што су Рафа и Роџер који су победили много оваквих мечева, је то да ћу да га натерам да радим. Ако жели да победи мора да се бори до последњег поена, чак иако је 5:0, 40:0, барем ћу да га уморим за наредни меч“, истакао је други тенисер планете и додао:

„Све то је уродило плодом. Подигао сам ниво игре у тај-брејку трећег сета. Када су тада затворили кров, осетио сам промену моментума и тада сам видео да могу играм боље“.

Подсетимо, Новак Ђоковић се не налази на Аустралијан опену ове године због тога што је имиграциони министар Алекс Хок проценио да његов боравак у Аустралији представља „опасност од бујања антиваксерског покрета“, те да је Србин „опасност по здравље“.

 

 

Sputnjik





Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano