BAJDEN SE IZGUBIO U KAFIĆU, ŽENA GA TRAŽILA, HAOS NAPRAVILA Sudbina čovečanstva zavisi od čoveka koji ne zna gde je levo

Konzervativci, koji su dugo ispitivali Bajdenovu mentalnu "oštrinu", nazvali su video "bolnim za gledanje".

Američki predsednik Džo Bajden snimljen je kako pogubljeno luta po kafiću u Kornvalu u Engleskoj, nakon čega se pojavila njegova supruga i odvela ga.

Konzervativci, koji su dugo ispitivali Bajdenovu mentalnu "oštrinu", nazvali su video "bolnim za gledanje".

 

Video snimci objavljeni na društvenim mrežama u petak, ali koji su uglavnom ignorisani od strane glavnih medija, pokazuju kako Bajden pogubljeno luta terasom kafića.

Neko na terasi, najverovatnije novinar ITV-a, pita: "Kako teku vaši sastanci u Kornvalu?“

Bajden se onda smrzava, podiže palac i odgovara: "Vrlo dobro“.

Tada se pojavljuje prva dama Džil Bajden i pozive supruga prema sebi, nakon čega ga uzima za ruku dok se gosti glasno smeju.

Bajdenovo ponašanje i očigledna zbunjenost podigli pravu buru na društvenim mrežama, posebno među američkim konzervativcima, koji su od prošlogodišnje kampanje tvrdili da Bajden pokazuje znake opadanja kognitivnih sposobnosti.

Video snimci Bajdenovih verbalnih gafova i grešaka otkako je postao predsednik, poput zaboravljanja imena sopstvenih zvaničnika i gubitka misli na jednoj samostalnoj konferenciji za štampu, samo su dali težinu njihovim tvrdnjama.

Izvor: Alo

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: