Belgijancu već 9 godina svaki dan dolaze pizze i kebabi koje nije naručio:Naježim se kad čujem skuter
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Jedan Belgijanac (65) ne može spavati, zadrhti svaki put kada čuje skuter jer se boji da će mu netko ponovno dostaviti pizzu.

Dostavljači hrane inače svima donose osmijeh na lice, ali za ovog starijeg gospodina oni predstavljaju - zlostavljače.  Već gotovo 10 godina Jean Van Landeghem prima pizze koje nikada nije naručio, ponekad i nekoliko puta dnevno, na svoju kućnu adresu u Turnhoutu blizu Antwerpena.

“Sve je počelo prije devet godina. Odjednom mi je dostavljač uručio niz pizza, ali nisam ništa naručio”, rekao je za list Het Laatste Nieuws.

 

U početku je mislio da je došlo do zabune u dostavi, ali narudžbe pizze, kebaba i drugih vrsta brze hrane stizale su neprestano na njegovu adresu.

Narudžbe su stizale u bilo koje dane, radne i neradne, te u bilo koje doba dana. Pa se tako desilo da je jednom primio pizzu u 2 ujutro. Jednog dana u siječnju 2019. godine dogodilo se da mu se na kućnom pragu pojavilo deset dostavljača, od kojih je jedan imao 14 pizza u ruci. Van Landeghem voli pizze, “ali ne 14 odjednom’’. Preferira zamrznute pizze od proizvođača Colruyt ili Aldi. “Nikad nisam tražio kućnu dostavu”, rekao je.

“Ne mogu više spavati. Počinjem se tresti svaki put kad na ulici čujem skuter. Bojim se da će netko ponovno doći i dostaviti mi vruću pizzu”, rekao je. Pomislili bismo da stariji gospodin halucinira, ali problema imaju i restorani. Van Landeghem je svaki put odbijao dostavu i nikada nije ništa platio.

Hrana se vraćala u restorane i morala baciti. Prema njegovim proračunima, samo je prošle godine poslao natrag pizza u vrijednosti od 450 eura.

Problema s dostavom nenaručenih pizza koji traju gotovo devet godina ima i njegova prijateljica koja živi u Herenthoutu. Ponekad kada ih dobiju istog dana međusobno se upozore da “očekuju isporuku tog dana’’.

Lažne isporuke je nekoliko puta prijavio policiji, ali onda nikada nije ušla u trag “pizza zlostavljača’’. Jean Van Landegham neprestano istražuje kako bi otkrio tko stoji iza ovog apsurda. Poručuje da kada sazna tko ga muči posljednjih devet godina, taj “neće završiti dobro”. Ali u međuvremenu se nastavlja njegova noćna mora fantomske pizze!

izvor:https://www.jutarnji.hr/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano