BiH dodeljuje punoletnim građanima 100 maraka! Pogledajte uslove!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Vlada Bosne i Hercegovine, po ugledu na susedne zemlje, uzela je na razmatranje predlog skupštine o dodeli 100 konvertibilnih maraka svim građanima starijim od 18 godina.

            Kako saznajemo od izvora bliskih vlasti, koji žele da ostanu anonimni, predlog skupštine koji je podnet vladi na razmatranje donet je u tajnosti kako bi vlast mogla iznenaditi svoje građane ovim malim znakom pažnje.

            Ovu jednokratnu novčanu pomoć i poklon moći će da ostvare svi stanovnici BiH sva tri entiteta, uz određena pravila. Neka od njh su:

Lica u starosnoj dobi od 18 do 35 godina, moći će da ostvare moguđnost dobijanja pomoći samo ukoliko imaju 25 godina radnog staža ili više.

Lica starija od 35 godina, a mlađa od 70 godina, mogu ostvariti ovu pomoć samo ukoliko rade u dražvnom sektoru duže od 5 godina i žive u stanu manjem od 40 metara kvadratnih.

I lica starija od 70 godina samo uz prisustvo oba roditelja i potpisanu izjavu učitelja koji im je predavao u osnovnoj školi.

            Takođe saznajemo, od ovog neobaveštenog izvora, da će se ovih 100km dodeljivati u bonovima koji se mogu iskoristiti samo za espreso kafu i cigarete domaće prozvodnje. Još se vodi polemika da li bi trebalo još uz to dodati mogućnost trošenja bonova u kladionicama i igrama na sreću.

NAPOMENA: Sve u uvom tekstu je izmišljeno, nema nikakve veze sa istinom.  Članak je plod dokolice i mašte autora i služi samo kao šala.   

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano