Bijeljina: Pretučen trener Radnika Slavko Petrović
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Večeras oko 19.15 minuta na Gradskom stadionu pretučen je trener Radnika Slavko Petrović, nakon što je upozorio posjetioce koji su prostor Gradskog stadiona koristili kao poligon za rekreaciju te da to nije dozovoljeno.

Na Petrovića je nasrnuo muškarac, najprije ga udarivši nekoliko puta pesnicom, da bi nakon toga na njega potegao pištolj, stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnoj Facebook stranici FK Radnik.

 - Do sada sam više puta upozoravao sve one koji su dolazili na stadion da je ovo prostor koji koriste igrači, da bi trenirali te da rekretivcima nije dozvoljen pristup. Posebno je to sada bitno u ovo vrijeme kada smo imali ovu pandemiju, čime smo pokušali zaštiti igrače od virusa corone. Nakon što je jedno vrijeme odluka kriznog štaba Grada Bijeljine o zabrani korištenja terena bila poštovana, ponovo je Gradski stadion postao okupljalište brojinih posjetilaca. Večeras sam došao na stadion da završim neke poslove, a pošto sam primjetio veliki broj rekreativaca na terenu, upozorio sam se da se udalje sa centralnog terena. Jedan od njih prišao mi je, udario me nekoliko puta pesnicom, prijetio pištoljem, prislonivši mi ga uz tijelo. Sve se to odigralo veoma brzo a nakon što smo ovaj incident prijavili policiji, napadač je po mojim informacijama uhapšen, rekao je trener Radnika Slavko Petrović, a objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici kluba.

Dodaje se i da je trener upućen u bijeljinski Dom zdravlja na ljekarski pregled.

"Nije ovo prvi put da se slični incidenti događaju na stadionu, a samo zahvaljujući prisebnosti zaposlenih na stadionu ranije se nije dogodio ovakav incident", stoji u saopštenju.

Infobijeljina

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano