Bijeljina: Uhapšen osumnjičeni semberski pedofil?!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Policija u Bijeljini uhapsila je Milana Mirić zvani Klempo (39) iz Popova zbog sumnji da je seksualno uznemiravao maloljetne djevojčice, nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

Bijeljina: Uhapšen osumnjičeni semberski pedofil?!

Prema istom izvoru, Mirić zvani Klempo od ranije je poznat bijeljinskoj policiji.

Prema pisanju tog portala, početkom maja ove godine maloljetna djevojčica se kretala Majevičkom ulicom, kada ju je pozvao Mirić iz automobila koji je prethodno zaustavio i parkirao u toj ulici. 

Djevojčica je, prema tim navodima, prišla kolima kako bi mu odgovorila na pitanje gdje se nalazi Autobuska stanica. Dok mu je objašnjavala gdje je Autobuska stanica, Mirić joj je pokazao polni organ, pitajući je - Znaš li šta je ovo?, nakon čega je maloljetnica uz vrisak i pobjegla.

Dalje se u tekstu navodi da je Milan Mirić zvani Klempo na identičan način još dva puta u aprilu mjesecu ove godine zaustavio još jednu maloljetnu djevojčicu, kojoj je, takođe, pokazivao polni organ.

Navedene slučajeve, kako prenosi portal Dešavanja u Bijeljini, policiji su prijavili očevi maloljetnih djevojčica.

Prema nezvaničnim saznanjima tog portala, Mirić je osumnjičen u još nekoliko slučajeva, ali, kako stoji u tekstu, roditelji se plaše da prijave ovog, kako su ga nazvali, semberskog pedofila.

(BN) /DEŠAVANJA U BIJELJINI

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano