BIKOVI, došlo je vaših 5 MINUTA - MAJ za vas donosi USPJEH i SREĆU na svim poljima
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U ovom člnaku ćemo pisati o vladavini Bika koja je počela 20. aprila a završava se 21. maja. Pošto je ovo period vaše sreće, dragi Bikovi, vrijeme je da i vi malo uživate. A sada, ajde da pogledamo šta vas to lijepo očekuje u ovom periodu. 

VLADAVINA BIKA

LJUBAV

SLOBODNI BIKOVI: U ljubavi do sada i niste baš imali sreće. Ali vrijeme je da se to promijeni. U ovom periodu ćete doživjeti iznenađenje u ljubavi. Imaćete jako lijepo poznanstvo tokom mjeseca maja. Moguća je i ozbiljnija veza između vas dvoje. Na vama Bikovima je da li ćete taj odnos pretvoriti u nešto veće ili ćete ostati samo na avanturi. Uglavnom, lijepi trenuci u ljubavi očekuju vas dvoje. Uživaćete bez obzira da li će to donijeti nešto ozbiljno ili ne.

ZAUZETI BIKOVI: Za vas zauzete ovo je vrijeme u kojem će vaša veza preći na viši nivo. Moguć je i brak, koji možda neće biti u ovoj godini ali zaruke su zagarantovane. Vrijeme je za odluku da sa voljenom osobom provedete ostatak života. Vas dvoje se savršeno slažete, i nema potrebe da se to ne desi.

POSAO

NEZAPOSLENI BIKOVI: Ukoliko nemate posao, ili se ga izgubili zbog trenutne situacije, ipak nije kraj svijeta. Moguć je jedan jako dobar poslovni prijedlog koji vas očekuje. Tu se kriju velike pare, ukoliko odlučite da prihvatite taj prijedlog.

ZAPOSLENI BIKOVI: Vama je ovaj period u svijetu baš teško pao. Imali ste posla više nego obično, a para nikada manje. Ali trud koji vi Bikovi posvećujete svom poslu uvijek mora uroditi plodom. Novac će doći do vas, jer ipak ste samo radili i radili. A kada radite to je onda samo uspjeh.

IZNENAĐENJE

Tokom perioda vašeg znaka, dragi Bikovi očekuje vas jako lijepo iznenađenje. To će možda biti prinova u porodici ili svadbeno veselje. Bićete presrećni zbog vas ali i sreće vaših dragih ljuadi. Moguće je i da ćete dobiti neke jako povoljne vijesti u skorije vrijeme.

_Fiona_

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
мај 18, 2022, 6:34 по подне - Jole
мај 17, 2022, 7:20 по подне - Jole
мај 16, 2022, 7:00 по подне - Jole
мај 16, 2022, 2:34 по подне - Jole
мај 15, 2022, 5:20 по подне - Jole
мај 14, 2022, 5:56 по подне - Jole