"BIVŠI MUŽ ME JE PLJUVAO I ŠAMARAO!" Dragana uplakana ispričala TEŠKU životnu priču - IZGUBILA JE BEBU
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U emisiji "Pitanja gledalaca" pokrenuta je tema žestoke svađe između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Sinoć je on nju pljunuo u lice i vređao, a ona ga je udarala i gađala kamenjem. Milan Milošević je upitao Draganu Mitrović da prokomentariše ovu situaciju.

- Kakav je osećaj kada čuješ ovo sve? - upitao je Milan.

- Katastofa je! Ljudi, ja Filipa gotivim, ali ja ovo nisam znala. Ja nisam htela da prilazim Aleksandri da je smaram. Mene je bivši muž pljuvao, i tu nema opravdanja, meni se to više puta desilo. Odvratno je kad osetite miris tuđe pljuvačke na licu. Ja sam izgubila dete, prerano sam se porodila sa 5 meseci, i tražila sam utehu u njemu, ali on me je ponižavao. Prvi šamar sam dobila u trudnoći, a posle gubitka me je ponižavao - ispričala je uplakana Dragana svoju priču.

 

 

Miljana Kulić je ustala i ispričala šta joj je Dragana rekla.

- Jedno jutro sam pričala sa Draganom, šta je sve doživela sa bivšim mužem. On je nju ponižavao, ona je zbog njega prošla teror. Nalazila je svašta od njega i u telefonu, i na njegovim stvarima. On je manipulisao njom, meni nije svejedno da pričam sve ovo - rekla je Miljana.

 
 

Voditelj je upitao ko je njen bivši muž, a ona je posle ubeđivanja rijaliti cimera priznala.

- Marko Mitrović. On je bio uporedo sa mnom i njegovom bivšom devojkom. Ja sam počela da živim kod njega u martu, a devojka je bila tu do kraja februara. Moji roditelji ne znaju sve ovo. On je meni branio da se sređujem, šminkam, da imam društvene mreže. Rekao mi je da se samo kurve parfemišu. On je mene ubeđivao da će se promeniti, ali nije to uradio. Meni je trebala pažnja u trudnoći, ja sam puna ljubavi - ispričala je Dragana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Zadruga 4/ Deagana place i prica kako je njen muz Samarao i Pljuvao a on je pevac

Gledaj preko 200 ex YU Tv kanal uzivo, bez satelitske opreme ili kablovske! Ne propusti vise ni jednu utakmicu, film ili seriju! Sve sto je potrebno je internet Probaj besplatno na https://goo.gl/XDSEqdby # booschel

Srbija.danas 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano