BIVŠI TJELOHRANITELJ FAHRUDINA RADONČIĆA: Milo nam je omogućio da pare od kokaina, pod policijskim rotacijama, prevozimo u Sarajevo (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Armin Cibra, bivši tjelohranitelj Fahrudina Radončića, bosanskohercegovačkog političara i novinara, poznatog kao utemeljitelj lista “Dnevni Avaz”, iznio je šokantno svjedočenje o, kako tvrdi, povezanosti aktuelnog predsjendika Crne Gore, Mila Đukanovića, sa švercom droge i njegovim ilegalnim poslovima sa Radončićem i Naserom Keljmendijem.

 

“Đukanović je dolazio u kuću Radončića u Sarajevo. Radončić je organizovao i provod za Mila u restoranu sa trbušnim plesačicama, kojem je prisustvovao i Naser Keljmendi. Tu je bio i Ekrem Lekić, koji je i dolazio kod Mila u Crnu Goru. Takođe, često smo dolazili u Crnu Goru kod Mila. Jednom prilikom smo se sastali sa Veselinom Veskom Barovićem, bliskim saradnikom Mila Đukanovića i najvećim tajkunom u Crnoj Gori. Sastanak s Milom i Radončićem održan je kod Kotora u hotelu “Splendida”. Iz Crne Gore smo blindiranim vozilima dovozili vreće para u Sarajevo. Milo Đukanović je posredovao da bismo pod rotacijom došli u Sarajevo Kejmendiljevim autom. Niko nas nije zaustavio. Taj novac je Radončić ubacivao u legalne tokove, između ostalog i u svoj toranj. To je novac od trgovine drogom”, istakao je Cibra.

Svjedočenje Armina Cibre pogledajte u video prilogu koji je jutros objavljen na ćYoutbe kanalu srbin.info:

 

Vanredna vest: Telohranitelj Fahrudina Radončića - Od Mila smo dovozili novac od droge u Sarajevo

ArbinCibra, #MiloĐukanović, #FahrudinRadončić Arbin Cibra, bivši telohranitelj Fahrudina Radončića, izneo je šokantno svedočenje o povezanosti Mila Đukanovi...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano