BOŽE, PODARI JOJ CARSTVO NEBESKO, TUGA: Bolne reči nakon vesti da je na VMA preminula Natalija (24) koja se danima BORILA ZA ŽIVOT
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Natalija Cvetković (24) iz Beograda preminula je prošle noći na VMA gde je hitno transportovana iz Kotora nakon što joj je iznenada stalo srce.

Njoj je srce, podsetimo, iznenada stalo 26. avgusta, tokom boravka u Crnoj Gori, a tamošnji lekari su uspeli da je nakon reanimacije vrate u život. Devojka je u utorak zbog teškog zdravstvenog stanja avionom hitno prebačena na lečenje na VMA, ali njeno mlado srce jednostavno nije izdržalo.

- Lekari su dali sve od sebe, ali nije bilo pomoći - rekli su njeni roditelji.

Nakon objavljene vesti da je Natalija preminula na Vojnomedicinskoj akademiji, građani na društvenim mrežama masovno šalju iskreno saučešće i poruke podrške njenoj porodici.

- Žalosno i tužno, mlada devojka, jadni njeni roditelji - napisao je jedan korisnik.

- Bože, podari joj carstvo nebesko, amin - napisala je jedna korisnica.

Ljudi su mahom u šoku.

Natalija Cvetković, komentari FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

- O moj Bože! Počivaj u miru anđele - navodi jedna korisnica.

- Joj, mladosti, zašto ode? Saučešće porodici. Laka joj zemlja - nadovezala se druga korisnica.

Natalija je inače danima bila u komi. Dan pre nego što joj je stalo srce na odmoru u Rafailovićima ni na šta se nije žalila. Ujutro kad je ustala nije joj međutim bilo dobro. Žalila se na bol u grudima.

- Prethodno veče smo sedeli sa komšijama i pričali. Uobičajen dan. Ujutro je ustala i požalila se da joj nije dobro. Pitala sam je da pozovem Hitnu pomoć. Dala sam joj meda i vode. Otišla je u kupatilo Onda je opet imala neki napad. Počela je da se onesvešćuje. Imala je bol u grudima - pričali su njeni roditelji.

U jednom momentu Natalija više nije mogla ni da kaže šta joj je.

- Vi ne očekujete tako nešto od osobe od 24 godine. To je šok. Niko ne pomišlja na srce - rekli su ranije njeni roditelji.

(Kurir.rs)

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano