Borba za Placidium počinje!

Nakon 3 faze lige i nakon bezbroj sjajnih mečeva koje smo gledali 11.03.2021 od 21:30na programu je veliko finale "Placidium of Navori" Lige. Potpuno očekivano dva velika favorita će ukrstiti koplja u sjajnoj BO5 seriji koja nas očekuje i nakon te serije ćemo dobiti konačan odgovor na jedno veliko pitanje: Može li iko da zaustavi Leoparde? Ove dvije ekipe su se već sastale u fazi dva kada su "Leopardi" slavili protiv "Cute Cumbersa" i tako im preoteli prvo mjesto pred nosom. Ipak, ovo je sada veliko finale. Ovo je sada BO5 serija u kojoj su čuda moguća. Serija u kojoj titani mogu pasti. Serija koja će nam ili donijeti novog prvaka ili zacementirati dominaciju "Leoparda" na "Džonsa TV" turnirima. Četvrto uzastopno finale za njih i let po novu titulu. Mogu li na krilima sjajnog botlane-a koji se ponovo vratio u formu, sa Maikom i Garryem stići do nove titule?

 

Pred njima je itekako težak posao jer će nasuprot sebe imati Diablu, Ivana, ApolloG-a, Kawaii Potatoa i Jevtokasa. Petoricu neuništivih. Petoricu svemogućih. Petoricu momaka koji osim tog poraza od Leoparda, tj. "S18" niu doživjeli niti jedan poraz. Možda je to upravo njihova snaga. Staro sportsko pravilo kaže da na jednom turniru nikada ne pobjedjuješ istog protivnika dva puta. Možda je to trenutak slave "Cumbersa". Možda je to svjetionik nade za koji se bore.

Ili je ipak vrhovni vladar Freljorda, Shurime, Noxusa i ostalih regiona Runetere i dalje nedostižan svojim protivnicima.

 

Može li Maikova Kalista da još jednom pozove sudbinu i Leoparde odnese do nove titule ili će Diablin Sylas da ukrade slavu i titulu iz ruku "S18"?

 

Konačan odgovor dobićemo sutra na "Džonsa TV" Trovo kanalu, a prije samog finala je borba za treće mjesto izmedju ekipa "Team Reject" i "Divljani" koja je na programu od 19:00.

 

Duel titana, duel Challengera, duel neuništivih.

Ko će osvojiti Placidium i odbraniti čast prvih zemalja?

 

Ekskluzivno na Trovo platformi na kanalu DžonsaTV!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: