BRAĆA DŽONIĆ POSTALI TAOCI SVOG OCA: Saslušana tri svedoka zbog ubistva porodice Đokić, advokatima SVE JASNO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U višem tužilaštvu danas su dala izjavu tri svedoka povodom ubistva porodice Đokić iz Aleksinca.

Bratanica pokojnog Gorana Đokića svedočila je danas u višem tužilaštvu i rekla je da prvoosumnjičeni Goran Džonić i pokojni Goran nisu imali nekih razmirica.

 

- Ona je rekla da nisu bili u sukobu njih dvojica, ali i da je Džonić bio neprijatan u odnosu s ljudima. Svedočio je čovek na koga se vodi automobil Aleksandra Miloševića i čovek koji je otac momka koga je Stefan Džonić udario pre nekoliko meseci. Dakle svo troje nemaju nikakve veze sa slučajem. Opet se dokazalo da je Goran Džonić jedini krivac u tom trostrukom ubistvu - rekao je Andrija Magdelinić, zastupnik braće Milošević.

Njegov brat, Mladen podvlači da je sledeće što se očekuje veštačenje svih kamera.

- Pokazalo se iz današnjeg dana da su braća Džonići i braća Milošević taoci Gorana Džonića i da mu njihov boravak u pritvoru daje nadu da će odgovornost na neki način biti podeljena - kaže Mladen Magdalinić.

Filip Domazet, advokat braće Džonić potvrdio je da su sinovi taoci svog oca.

- Istraga protiv Gorana Džonića koji se sumnjiči za ubistvo porodice Đokić trajaće bojim se, do kraja zakonskog roka od šest meseci odnosno još dva meseca. Moji branjenici su potpuno nevini u zatvoru - rekao je Domazet.

(Kurir.rs/M.S.)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano