BRAZILSKA LEGENDA OSUĐENA NA 9 GODINA ZATVORA! Silovao Albanku sa PETORICOM, sad "plače" da kaznu ne služi u Brazilu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Jeziv zločin brazilskog fudbalera koji pokušava da služi kaznu u Italiji jer "neće moći da izdrži u Brazilu".

Čuveni brazilski fudbaler Robinjo (37) osuđen je na kaznu zatvora od devet godina zbog toga što je silovao jednu Albanku (23) u noćnom klubu u Milanu.

Robinjo je zapravo osuen još 2017. godine, međutim njegovi advokati žalili su se na presudu, ali su oba puta njihovi zahtevi odbačeni. Presuda je sada konačna i Robinjo više nema pravo na žalbu, pa ga zbog toga čeka sada zatvorska kazna, međutim ne zna se još da li u Italiji ili Brazilu.

Seksualni napad dogodio se 2013. godine dok je Robinjo igrao za Milan, a tokom jednog izlaska sa grupom mladića je u jednom poznatom noćnom klubu silovao 23-godišnju devojku iz Albanije.

Njegov prijatelj Rikardo Falko je osuđen na istu kaznu, dok su preostala četvorica pobegla iz zemlje pre presude.

Robinjoje inače pokušavao da "obori" presudu rečima da je devojka previše popila kobne noći i da je pristala na odnos, ali sudija to nije prihvatio. Sud u Rimu je potvrdio prvobitnu presudu, pa osim što će Robinjo morati u zatvor i uz to će platiti oštećenoj žrtvi 60.000 evra.

Advokati brazilskog fudbalera, koji je igrao između ostalog za Real Madrid, Milan i Mančester siti, tražili su da se Robinjo prebaci u italijanski zatvor jer "neće moći da izdrži kaznu" u Brazilu.

 

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano