BRUKA I SRAMOTA! ROLAN GAROS CENZURISAO ĐOKOVIĆA: Ovo je DOKAZ da Novaka namerno sabotiraju! VIDEO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

BRUKA I SRAMOTA! ROLAN GAROS CENZURISAO ĐOKOVIĆA: Ovo je DOKAZ da Novaka namerno sabotiraju! VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prekinut je tokom konferencije za medije pred svoj prvi meč na Rolan Garosu, potom i cenzurisan u zvaničnom izveštaju sa konferencije.

Đoković je tokom obraćanja novinarima govorio o bolnim temama vezanim za pandemiju korona virusa, pa se dotakao lažnih testova, zbog kojih su neki poput Damira Džumhura diskvalifikovani sa turnira.

"Voleo bih da su oni koji su bili pozitivni na testu - potom, 24 sata kasnije, još jednom bili testirani, kako bi se utvrdilo da li je ono bilo 'lažno pozitivan' rezultat, ili stvarno pozitivan. Ako je dvaput bio pozitivan rezultat, onda bi, naravno, trebalo da takav igrač bude van turnira, ali ako je u pitanju lažno pozitivan provobitni rezultat, trebalo bi mu dozvoliti da igra", počeo je Đoković priču, a onda je naglo prekinut.

Da sa Rolan Garosa nešto kriju videlo se i kada su na svom zvaničnom YouTube kanalu okačili Novakovu konferenciju u trajanju od samo minut i po, dok internetom sada kruži duža verzija od šest minuta, na kojoj se vidi da je Đoković bio prekidan iako nije odgovorio na sva pitanja novinara.

Đoković se čak na kraju i izvinio novinarima, ostavivši začuđen izraz lica zbog završetka konferencije, a na internetu je bilo brojnih komentara kao podrška najboljem teniseru sveta.

Pogledajte na 5:39 snimka izraz lica Novaka Đokovića kada su mu saopštili da se konferencija prekida.

Novak Djokovic "From your mouth to the God's ears" - Roland Garros 2020 (HD)

Subscribe for more videos of NOVAK DJOKOVIC !!! Novak Djokovic FULL Pre-Tournament Press Conference - Roland Garros 2020 (HD) #NovakDjokovic #Djokovic #Djoke...

Kurir sport

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano