BRUKA NA IZBORIMA U AMERICI: Trampa UPOREDILI sa Đokovićem! Novakovi fanovi VREĐALI Rodžera i predsednika SAD-a!

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp bori se za još jedan mandat u Beloj kući, a konkurent mu je Džo Bajden.

I dok su čekaju rezultate izbora, jedan američki novinar je aktuelnog predsednika SAD-a uporedio sa Novakom Đokovićem. Novinar "Sports ilustrejted" Džon Verthajm neke je oduševio, a druge iznervirao. - Prijatelj mi je napisao da je Tramp krenuo Đokovićevim putem kada je pobedio 2016. godine, izgubivši u ukupnom zbiru glasova za 2,1 odsto. Ako Tramp sada pobedi, to će biti ekvivalent poraza od 6:1 u setovima.

Kao što teniseri znaju – što je na bolan način osetio i Federer – ne dobijaš mnogo veća priznanja za pobedu od 6:1 u setovima u odnosu na 7:6 - napisao je Verhajmp, a potom nastavio u istom tonu:

- Samo mali Simpsonov paradoks. Teniser može da osvoji manje gemova i da opet dobije meč, kao što i predsednički kandidat može da osvoji manje glasova – i opet dobije više elektorskih, a da opet pobedi na izborima - istakao je Verhajmp.

On je naveo da nije želeo da uplete sportiste u ovo, ali je to uradio pa…

Naime, Verhajmp je aludirao na finale Vimbldona iz 2019. godine. Tada je Federer dobio drugi set 6:1, a Đoković sva tri u taj brejku, poslednji pošto je bio suočen sa meč loptama, dok su navijači bili na strani Federera, već su vodeli njegovu pobedu.

Novakovi navijači su istakli da je po karakteru trebalo da uporedi Trampa i Federera. Naravno, bilo je onih koji su odmah krenulu sa "pljuvanjem" američkog predsednika i poredili njegove loše osobine sa Federerom.

izvor:srbijadanas.com

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: