BRUTALNO RASKRINKAVANJE TOMOVIĆA - Preko misice želi HAOS sa Karićem, a sve zbog OSVETE za MENSURA?

Naredno pitanje postavljeno je za Vladimira Tomovića: "Vidi se da ne podnosiš Stefana, pa ga izazivaš preko Jovane i napadaš ga kako bi mu se osvetio za Mensura, i mnogi su bacali hranu a ti nju napadaš zbog hleba! Da li ti je proradila sujeta?"

Vladimir Tomović

- Ja nikoga ne napadam i ne znam kako je ovo neko povezao. Ja nisam bacao hleb i ne mrzim Strefana i nije mi proradila sujeta, ja ću prekinuti kada druga strana prestane da me komentariše! Mene niko ne može da napravi ludim i kaže da nije bila sa Stefanom na krevetu dok je bila u vezi. Ja nju nisam spominjao od momenta kada je ona bacila hleb, neka ispadam ovakav u narodu i neka budem i gori, ali ću moći da spavam mirno. Nikada ne bih rekao da se osećam kao krpa da sam na njenom mestu, a i on je primetio kako se ona ponaša i poglede prema Anđelu i on mi je rekao kako ja nemam veze sa njihovim raskidom - rekao je Vladimir.

 
 

 

Vladimir Tomović, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
Vladimir Tomović, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
 

- Meni ovo izokola izgleda kao napad na Stefana, i prošle godine su se dešavali ti neki lični konflikti i Stefan nije glup da se prima na to, jer su se i prošle godine iste priče vrtele - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku.

https://youtu.be/VLIsLVLeptM

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: