BUDI OSLONAC LUNI I ANABELI, NEKA TE PLJUJU TI ĆUTI: Đole Đogani poslao pismo bratu Gagiju, zbog njegovih reči mnogi su zaplakali (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Gagi Đogani je juče dobio pismo od brata povodom praznika, a ono što mu je Đole napisao mnoge je ostavilo u suzama.

Naime, iako to mnogi nisu očekivali, Đole je poručio Gagiju da treba da bude tu za Lunu i Anabelu jer su one njegova porodica.

Prenosimo vam pismo u celosti:

- Dragi brate, pre svega BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN tebi i tvojim drugarima koji slave današnji dan. Znam da vama u ovom trenutku nedostaju vaši najmiliji. Zato okrenite se ljudima sa kojima trenutno živite i provodite ove dane u Zadruzi. Pružite im ruku pomirenja i tražite oprost. Jer svaki čovek greši, a veliki je samo čovek koji nauči da prašta. Ne ljuti se ni na koga, svi su tu u Zadruzi iz nekog svog razloga. Svi se ponašaju kako najbolje umeju, poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači, neću ti zameriti. Ali budi oslonac tvojima, mislim na Lunu i Anabelu. Oni su tu za ceo život, ma šta radili. Tvoji su. Ne moraš ništa da im pričaš. Samo ćuti i budi tu za njih. Neka te psuju, pljuju i svašta pričaju - poručio je Đole Gagiju i dodao:


- Ti samo ćuti, uzdigni se iznad toga. Nije da te ne vole, već traže pomoć od tebe. Jer onaj ko najviše viče zapravo tako traži pomoć. Ljudi viču kada su srca daleko. A kada su srca blizu, onda šapuću. Znaš onu tatinu priču kada je ćerka izbacila svog oca kroz vrata, a on je ponovo ušao kroz prozor. Nije hteo da je ostavi samu. Voli ih na tvoj način kako samo ti umeš da voliš, ne obraćaj pažnju na značenje njihovih reči i dela jer definitivno će i one uvideti da si pobednik. Ne rijalitija, nego života! Za nas Đoganijeve ti si pobedio jer si uspeo da se izvučeš iz pakla i već četiri godine si čist kao planinski izvor, a šta ćeš veću pobedu od pobede najvećeg neprijatelja, čoveka koji stoji ispred ogledala. Sebe. Tvoj brat Đole.

Izvor : IDJtv

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano