BUDUĆI RODITELJI PLANIRAJU SELIDBU? Luni i Marku dosadila prestonica, nećete verovati gde odlaze!

 

Luna Đogani i Marko Miljković navodno su se dogovorili da se na nekoliko meseci presele iz Beograda u Miljkovićev rodni Brus, a sve to zbog trenutne situacije i Lunine trudnoće.
 
- Imaju i veliko dvorište, Neda će da im kuva sve sveže i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosiće samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem, u čemu su je oboje podržali. Svesni su da je tamo najbezbednija - ispričao je izvor.
 
 
- Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli da je očekuju i da Neda na tome insistira. Markova mama je organizovala majstore da okreče celu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i sin - ispričao je izvor i dodao:
 
- A blizu im je i Kopaonik, pa će moći i tamo da skoknu kad im je dosadno, tako da se baš raduju. Ko zna, ako im se svidi mirniji život, možda reše da se tu i presele, ali polako, ne žure sa odlukama. Da se prvo beba rodi i da sve bude kako treba, a lako će da žive gde im se ćefne.Anabela se navodno ne meša u njihove odluke, pa je i za ovu opciju - da se njena naslednica sa verenikom preseli u Brus.
 
- Anabela se ne meša više uopšte, šta god da odluče, ona je za. Ne želi više da se nameće i smatra da Luna zna najbolje šta joj prija, a šta ne. Biće tužna što je neće viđati svaki dan kada odu u Brus, ali Bože moj, postoji video-poziv, dolaziće oni u Beograd. Svesna je da je najbezbednije da budu van Beograda jer korona sve više divlja - zaključio je izvor za Informer.
 
- Šta god da Luna odluči, ima moj blagoslov, ona zna šta je najpametnije za nju, kako se oseća tako i treba da se ponaša i da radi. Samo da su mi oni živi i zdravi, zaista mi je to najbitnije - prokomentarisala je Anabela.
 
 
alo.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: