BUKTI RAT BIVŠIH PRIJATELJA! Mensur objavio ŠOK prepisku sa Tarom, nakon čega mu je ona BRUTALNO odgovorila: 'Ako su mu potrebni naslovi nek se javi lično meni!' (FOTO)

Nova drama!

Nakon što su se družili u izlasku prilikom čega je nastao famozni Instagram stori ''Samo nek se plaća'', bivši zadrugari Tara Simov i Mensur Ajdarpašić nisu više u dobrom odnosu

Naime, on je nju blokirao, a njihov rat je sada započeo na društvenoj mreži Instagram, usled čega je Mensur na svom profilu objavio prepisku sa Simovom, iz perioda kada su još bili u ljubavi. Tu se jasno vidi da ga je Tara pozvala na druženje dok je još u Beogradu, a on joj je odgovarao videom.

FOTO: INSTAGRAM.COM/MENNSSSUR

Znači zamolio bih vas da me ne smarate više sa ovim parom! Cura me zvala fino i izvinila se za sezonu 3, htela da izgradi jedan korektan odnos - piše Mensur uz prepisku Tare Simov.

Međutim, ni Simova nije ostala dužna te je brže-bolje odmah reagovala na svom Instagramu.

.

FOTO: INSTAGRAM.COM/TARASIMOV

Prenesite Mensuru da ako su mu potrebni naslovi, nek se javi lično meni (ne mora da me blokira). Opet ne kapiram, ničim izazvan kači skrinšotove našeg razgovora - napisal je Tara na svom Instagramu

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: