CAR NAPRAVIO RAZDOR IZMEĐU DRAGOJEVIĆA: Daila udarila Dejanu na PORODICU, pa spomenula bivšeg ljubavnika
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su u garderobru započeli razgovor o njihovom odnosu koji je potencirala Dalila i želela da ga ispita na čemu su sada i kako će funkcionisati njihov odnos na dalje.

 

- Na kapiram, da li možeš da mi kažeš sada. Nemoj sada da zabijaš glavu u stvari. Znaš kako je to bilo, ceo dan nisam mogla da se smirim, tražila sam te i pitala gde si. Đedović mi je rekao da imaš tri kopče. Mislila sam da ćeš otići kući. Ja sam se smirila i rekla svima na nominacijama da ćeš doći da si dobro, ležem da spavam, znala sam da ćeš doći, mene budi Dino, kaže mi da si tu. Ja ulazim u pušionicu, ti meni kažeš dobar dan. Ja sam kriva što se to desilo, štipala sam te zbog piva - pričala je Dalila.

 Ja sam se spr*ao da sam novi zadrugar - pravdao se Dejan.

 

- Kada sam shvatila šta se desilo i videla šta imaš na glavi, počela sam da lomim staklo, i onda si i ti počeo. I izveli su nas. Skontala sam da ti sa mnom ne želiš komunikaciju - rekla je Dalila.

 

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

 

- Ti spominješ indirektno Davida i mamu. Meni su sutra dan stigle stvari da bih imao šta da obučem. Ti si bezobrazna. Da li ti misliš da si ti normalna, posle svega što si uradila da se vidi. Čuo sam da si ga stiskala za ruku i onda od tog silnog besa ja sam pokušao da te sklonim - rekao je Dejan.

Je li znaš da je Car jedini došao kod mene sinoć kada mi je bilo teško. Dao mi je savete, ja se vraćam u krevet, kosa mi otpada. Ja hoću da budem uz tebe, da ti pomognem, ali vidim da ti možeš sad da se snalaziš. Drago mi je što si se ti prosvetlio, došla sam ovde da pričamo normalno. Ponašaću se kao da nikada nismo bili zajendo. Želim ti svu sreću, drago mi je što si se ti obradovao za te neke sitnice, a meni prebacuješ što mi nisu poslali ništa za Novu godinu - govorila je Dalila.

Sad ću ti reći nešto, ja sam do Nove godine nešto pokušavao, ali me ti guraš, i tako dalje. A drago ti je što ti je prišao neko ko ti je je*o mamu. Meni si prebacila za paketić, ti mene opet napadaš u pušionici, neko te vređa i unosi ti se u facu, a ti stojiš mirno. Ja sam Matori rekao da ti napravi nešto da jedeš - pričao je Dejan.

 

Detaljnije pogledajte u nastavk

Izvor: SD

 

 

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano