ČAVA RASKINUO SA DUŠICOM, PA MOLI KIJU DA SE POMIRE - slao joj PORUKE... Svi detalji RASKIDA - Povređena je?

Miloš Dimitrijević Čava navodno je počeo da juri Kiju Kockar čim je raskinuo s Dušicom Jakovljević.

Bivši fudbaler je već tri godine u začaranom ljubavnom trouglu - kada okonča vezu sa voditeljkom, navodno zavede pevačicu i tako ukrug.

Čava ne zna kojoj će pre! Nekad nam deluje da zapravo voli obe, jer kada sa jednom raskine, ima potrebu da ponovo zavede drugu. Pošto ga je nedavno Dušica ostavila, on je odmah kontaktirao Kiju u želji da se pomire - priča izvor za "Informer" blizak bivšem fudbaleru.

- Iskreno, oduvala ga je! Bila je povređena što se Miloš odmah posle raskida s njom vratio Dušici. Zato je sada iskulirala sve njegove poruke, mada nije isključeno da će popustiti ako Čava bude uporan. Njih dvoje imaju baš turbulentan odnos - završava priču izvor.

 

Podsetimo, Dušica i Miloš započeli su vezu sredinom 2018. godine. Početkom 2019. su raskinuli, a fudbaler je potom uplovio u tajnu vezu s Kockarevom.

Međutim, njih dvoje nisu mogli dugo da se skrivaju. Godinu dana kasnije Kija i Čava su raskinuli, a nedugo potom fudbaler se vratio voditeljki Pinka

Nekoliko meseci su uživali u ljubavi, proputovali su zajedno "pola sveta", ali je Dušica sve iznenadila protekog vikenda kad je izjavila da su se ponovo "rastali zbog nepremostivih razlika

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: