Čeda Jovanović: Želeo bih da budem ministar
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pojavljivanje Čedomira Jovanovića na pobedničkom slavlju SNS u nedelju u izbornoj noći izazvalo je spekulacije o tome da se lider LDP i predstavnik izborne liste “Koalicija za mir” nudi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za mesto u budućoj vladi.

 

Večeri kada je Vučić u trijumfalnoj euforiji posle proglašenja preliminarnih rezulata istakao da će za ministre u vladi uzimati i političke protivnike koji nisu prešli cenzus među gostima je bio i Jovanović iako je te njegova stranka pretrpela ozbiljan poraz.

“U formiranju naredne Vlade Srbije da pokažemo da nismo bahati i da ćemo uzimati ljude i sa lista koje nisu prešle cenzus, da napravimo Vladu koja će da donosi ključne odluke i da ima još širi konsenzus”, poručio je tada srpski predsednik.

 

Fotografija susreta dvojice lidera u izbornom štabu SNS, koja je objavljena na mrežama za analitičara Bobana Stojanovića je “simptomatična” i govori o mogućem sastava u Nemanjinoj 11.

“Prisustvo Jovanovića na proslavi SNS povezao bih sa Vučićevom izjavom da će u novu vladu povući ljude i sa drugih lista”, kaže Stojanović. “Izgleda vrlo moguće da se Čedomir nađe u vladi ili na nekom nižem mestu, možda državnog sekretara i slično”, kaže Stojanović.

IZVOR: NOVA.RS

ceda-zoran-zestic.jpg

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano