Čedi Jovanoviću preti višegodišnja robija!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Protiv Čedomira Jovanovića, lidera LDP, podneta je krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda, ali i pokrenuta dva prekršajna postupka zbog kršenja samoizolacije, saopšteno je juče iz Trećeg osnovnog tužilaštva. Za ovo delo je inače zaprećena kazna zatvora do tri godine.

- Čedomir Jovanović saslušan je zbog spornog događaja u policijskoj stanici Novi Beograd i naloženo je da protiv njega bude podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda, a podnete su i dve prijave nadležnim organima zbog kršenja mere samoizolacije iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, saopšteno je juče iz Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Jovanović je 20. jula, po izlasku iz bolnice, dok je trebalo da bude u samoizolaciji, fizički napao vlasnika Fiziocentra Žarka Ivkovića i tukao ga reketom po glavi i rukama. Nekoliko dana kasnije, nasrnuo je i na pravnog predstavnika vlasnika Fiziocentra Dejana Dubajića. Do spora je došlo kada je supruga lidera LDP Jelena Jovanović prestala da plaća zakup u Fiziocentru, pa joj je Ivković zabranio ulaz.

izvor: Republika -Portal srpskog telegrafa

ceda jovanovic - crni bombarder

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano