Ćiro Blažević posle debakla Orlova: Pa lepi moji, šta vam bi?! Ja se baš ponadao novom meču Srbije i Hrvatske

"Srbi, imate mnogo više talenta od Škota, ali to niste pokazali na terenu. Shvatili ste meč kao da je neka za**bancija", u metu će legendarni Miroslav Blažević

Miroslav Ćiro Blažević razočaran je što fudbaleri Srbije neće igrati na Evropskom prvenstvu. Umesto "orlova" sledećeg leta će u grupi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom igrati - Škotska.

Lepi moji, pa šta vam bi?! Ražočarali ste... Podbacili... Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio onaj tim koji je razbio Norvešku. Ne znam šta vam se desilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti - poručio je Miroslav Ćiro Blažević za Kurir.

Potom je trener koji je sa Hrvatskom bio treći na svetu, na SP u Francuskoj 1998, analizirao utakmicu.

Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima mnogo više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadernosti. I dalje tvrdim da su igrači sa našeg i vašeg podneblja najbolji na svetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka zajebancija.

Potom je Blažević izrazio žaljenje što u Engleskoj neće igrati Hrvatska i Srbija.

Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik fudbala. Privukao bi veliku pažnju evropske javnosti. I ubeđen sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je najpotrebnije - objasnio je Ćiro. 

Kurir sport/Aleksandar Radonić)

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: