ČORBA NESTAO IZ "ZADRUGE": Nakon priče o bolesti, ukazana mu lekarska pomoć, a evo GDE se sada nalazi!

Tokom jučerašnjeg dana gledaoci rijalitija "Zadruga" su imali priliku da saznaju da je takmičar Milan Janković Čorba u lošem zdravstvenom stanju, a ubrzo nijedna kamera na luksuznom zdanju u Šimanovcima nije usnimila ovog zadrugara.

Nakon Čorbinog "nestanka" na kašalj, bol u plućima i kostima žalio se i Kristijan Golubović.

- Odveli su ga negde, verovatno u bolnicu. Baš se plašim. Kristijan je u komi bukvalno, ne može da se digne čovek. Baš mu je loše - rekla je Nina Oluić u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Međutim, sa Milanom Jankovićem je ipak sve u redu .

- Čorba konstantno spava na podu paba, čime je ugrozio svoje zdravlje. Na uporne zahteve zadrugara da za spavanje koristi krevet, on je ostao uporan u svojoj samovolji. Pošto je dobio temperaturu, produkcija ga je poslala na lekarski pregled, pa je odmah nakon toga vraćen u "Zadrugu" - govori naš izvor i dodaje:

- Čorba se trenutno nalazi u zatvoru, ali ne zato što je nešto skrivio, već kako bi se oporavio u toplom krevetu. Njegovo zdravstveno stanje je pod konstantnim nadzorom produkcije i nema sumnje da će se uskoro oporaviti - zaključuje dobro obavešteni izvor za naš portal.

Ove navodi su potvrđeni i od strane ljudi koji vode Jankovićev Instagram profil.

 

Story

Foto: Instagram/printscreen

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: