ČUDO NA SVETU PETKU U MANASTIRU TUMANE: Malog Lazara tumanski svetitelji iscelili od tumora! Poslušajte svedočenje njegovog oca, vojnika Zorana iz Vladičinog Hana (VIDEO)

BEOGRAD - O čudima u manastiru Tumane od davnina se pripoveda. Tu su se bolesni izlečili, nerotkinje dobile porod, a roditelji na to mesto decenijama dovode teško bolesnu decu ne bi li ih tumanski svetitelji iscelili.

Ovog puta svoju priču u kameru je ispričao Zoran iz Vladičinog Hana kojem su lekari rekli da njegov Lazar ima tumor na mekom tkivu. Oni su pre tri nedelje, tačnije 6. oktobra, došli u Tumane pošto je mali Lazar imao temperaturu na svaka tri-četiri sata. U Tumane su došli direktno iz bolnice, uz dozvolu direktora Instituta za majku i dete, gde se Lazar lečio.

- Jedino što nam je ostalo bilo je da verujemo u Boga, u molitvu, u izlečenje... - kaže Lazarov otac, koji je sa suprugom doveo sina u manastir, na lični zahtev i uoči važne operacije. 

Kad su došli u Tumane, otac Dimitrije očitao im je molitvu i dao blagoslov, posle čega je dete počelo da jede i pije, a temperatura je nestala...

 

Тумански светитељи исцелили дечака од тумора (27.10.2019.)

Posted by Dimitrije Plecevic on Sunday, October 27, 2019

Otac dečaka je ispričao da je iza njega, njegovog deteta i supruge stoji težak period, ali da su posle posete manastiru osetili mir i spokoj i neki unutrašnji osećaj da će jednostavno sve biti dobro.

- Ježim se na samu pomisao kad se setim njegovih rezultata posle posete manastiru Tumane, bili su dobri, njemu je bilo bolje, meni i supruzi isto... Doktor je rekao da ne može da veruje da se maligni tumor smanjio nekoliko puta i da više nije zloćudan... - veli dečakov otac.

Poslušajte njihovo svedočenje... 

Evo još nekih svedočenja poput onog doktorke Marine koja je posle posete manastiru Tumane i molitve da joj Bog podari dete postala mama jedne male Jovane...

(Kurir.rs/Facebook)

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: