ČUDO! Rekli joj da umire od raka, a onda je otišla u ovu srpsku svetinju!

Žena iz Sremske Mitrovice otkrila kako se na čudotvoran način izlečila od karcinoma.

Manastir Tumane se poslednjih godina nalazi u centru pažnje šire javnosti, budući da svakodnevno pristižu različliti medijski izveštaji o uspešnim isceljenjima ljudi obolelih od najtežih bolesti.

Naime, četrdesettrgodišnjoj ženi je pre nešto više od pola godine dijagnostifikovan karcinom, maligni melanom, i istog trenutka je upućena na operaciju. Nakon izveštaja lekara dobila je najgore vesti, da je melanom metastazirao i zahvatio i limfni čvor. Posle suočenja sa fatalnom prognozom, Jasmina sa suprugom odlazi u manastir Tumane, gde se vernici svakodnevno mole Svetom Zosimu za ozdravljenje.

 

- Trinaestog jula saznala sam da imam karcinom, maligni melanom, te me je doktor uputio na hitnu operaciju i istog dana sam operisana. Za dve nedelje kasnije saznajem da ph nalaz pokazuje maligni melanom sa metastazom karlice. Posle toga šalju me za Beograd pošto metastaze po proceni idu na limfni čvor. Četrnaestog avgusta na konzilijumu mi saopštavaju da su kod mene krenule i kapilarne metastaze gde mi je rađena operacija na listu noge - istakla je Jasmina.

7566_aa_f.jpg?1604928166facebook.com/Manastir Tumane

Suprug je, kako ističe, dovodi u manastir Tumane.

- Prilazimo Svetiteljima, najiskrenije im se molimo. Uzimam ulje iz kandila Svetog Zosima i Jakova da pomazujem na svoje rane. Ja sam to uradila, ali moram da priznam sa korišćenjem kreme. Metastaze su i dalje bile prisutne. Onda, u jednom trenutku krenula sam iz srca istinki da se molim, sa svom mogućom verom koju čovek može da ima. Uveče, uoči moje operacije, pomolila sam se Svetom Zosimu, zamolila ga da me isceli, jer mi je on bio jedina nada i način da ću da ozdravim - priča Jasmina.

IZVOR: REPUBLIKA RS

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: