Da li će TSM doživjeti krah sezone prije nego što je ona i počela?

Mnoge profesionalne ekipe u svijetu LOL-a su potresene u ovom prelaznom roku odlascima igrača a ni američki velikan nije pošteđen toga. Naime na samom početku offseason-a Bjergsen je najavio povlačanje iz profesionalnog LOL svijeta.

 

Time je legendarni danski midlaner ostavio veliku prazninu iza sebe a TSM je na njegovo mjesto doveo talentovanog Power of Evil-a. Da stvar po njih bude još gora, njihov ADC najavio da ukoliko u ekipu ne bude doveden support po njegovoj želji da neće igrati u sljedećem split-u za ekipu.

Doubleift možda jeste jedan od najtrofejnijih i najboljih u istoriji, ali je takođe poznat po svojoj toksičnosti i BS-u. Ovaj put njegova želja je legendarni support SwordArt nekadašnji igrač ekipe FlashWolves i sadašnji igrač kineske ekipe Suning, prošlogodišnjeg finaliste Worlds-a. SwordArt je jasno izrazio želju da ostane u Suningu i da sa njima još jednom pokuša otići do samog vrha i veliko je pitanje koliko će TSM uspjeti da uradi povodom dovodjenja ove legende, i ukoliko ne uspiju u tome da li će Doublelift zaista napustiti roster TSM-a.

Ili ga je ipak samo strah činjenice da je Perkz sada u LCS-u? Ostaje nam da saznamo

DJNoctis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: