"DALILA IMA TIPA NAPOLJU I OŽENJEN JE!" Njena LJUTA SUPARNICA se oglasila spolja - Ova dva BILMEZA samo koristi!

Pevačica Vesna Rivas, koja Dalilu Dragojević poznaje iz rijalitija "Parovi", prokomentarisala je aferu iz "Zadruge 5", koja je nastala kada su se između Dalile i Filipa Cara pojavile emocije, iako je Dragojevićka u braku sa suprugom Dejanom.

Vesna tvrdi da Dalilu zapravo ne interesuju ni Dejan ni Filip, već, navodno, oženjeni muškarac iz spoljnog sveta.

 Aman ljudi, ona, Dalila, ima tipa napolju. Njemu šalje srca, a ova dva bilmeza koristi za svoju igru. Dejana da do kraja serijala otkači i slobodna izađe napolje, a Car je "šipka" ili "živa lutka tog tajanstvenog". Ja znam ko je, ali ne mogu javno, jer je tip "malo oženjen", radi i po trećoj liniji fronta, a to je Matora. Ona njoj treba i tamo, a naročito napolju, kada izađe - napisala je Vesna na Instagramu, pa dodala...

 
 

 

Vesna Rivas
Vesna Rivas
Foto: Srbija Danas

- Matora joj je ulaznica za Beograd, za "tajne poslove" i kombinacije, i zato je poželjno da bude samostalna. Tako će brzo zaraditi i pare i isplatiti Dejana za ona tamo ulaganja u Šepak... To je njen plan... A, ako krene po zlu, mislim van njenog plana, Dejan je buzga, pripremljen da je ovo igra... Ima samo jedan mali problem, ni jedno od njih dvoje neće pobediti, makar dubili na glavi do kraja sezone, videćete. Na sve su spremni. Ni rijaliti više nije kao pre, druge stvari narod očekuje tu da vidi, za pobedu... Dugih je još 8 meseci, treba guslati... A ima još ljudi i tek će. Ima tu dve, tri tempirane bombe - istakla je Vesna.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: