"DALILA JE OTROVNA ZMIJA, DRŽI DEJANA NA POVODCU!" Raskrinkan Dragojevićkin PLAN - ovo je njen krajnji CILJ
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što se desio preokret u odnosu između Dejana i Dalile Dragojević i nakon što se u Belu kuću uselio Nenad Aleksić Ša, Osman Karić se osvrnuo na aktuelna dešavanja, pa je, kao i uvek, "bez dlake na jeziku", prokomentarisao ista.

 

Kada je reč o "paklenom trouglu", Dejanu, Dalili i Caru, o kom bruji region, Osman je imao da kaže

Dalila često kalkuliše, rekao sam već dosta puta. Jako je dobar rijaliti igrač, a koliko vidim igrač i u spoljnom svetu. Voli da dominira, da bude nekom bitna, a Dejan je u njenom životu jako bitan podanik, koga se neće tako lako odreći. Trenutno ima cilj da se suprostavi Dejanovim roditeljima, bratu i sesti. Gubitkom njega proradila bi joj sujeta, kompleksi, izgubila bi sebe. Dalila će se jedno vreme udaljiti od Dejana, samo radi jednog cilja. Cilja, da bi ušla ponovo u vezu sa Filipom Carem. U Cara je zaljubljena, jednostavno ona oduvek traži osobu poput njega, muškarca koji može da joj parira. Da može, bila bi u vezi sa Carem, a Dejana bi držala uz sebe vezanog na povodcu, kao kućnog ljubimca. Njena izjava, da bi ušla u vezu sa Filipom Carem samo da bi mu se osvetila i ostavila kao on nju, ta priča ne pije vodu, bar što se mene tiče. To je njena želja, a bacanje narodu i zadrugarima prašine u oči. Misli da će tom rečenicom zaobići hejt i negativna pitanja za crnim stolom. Dalila je što bi narod rekao "zmija u nedrima", opasna, hladna i jako otrovna - rekao je Osman.

 

 

Osman Karić
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

Kada su u pitanju Ša i Tara i njihov turbulentan odnos, Osman je imao da doda:

- Što se tiče Ša i Tare, ne bih mnogo komentarisao. Ša je ušao da bude Dejan Dragojević, što u ovom odnosu sa Tarom i jeste. Njegove muke se tek naziru. Videćemo da li će nadmašiti Cara kada su u pitanju povrede na 

Ono što je, takođe, potreslo javnost jeste još jedna javna preljuba. Naime, Nikola Grujić Gruja prevario je svoju vanbračnu suprugu sa Milanom Šarac Mimom. Osman se osvrnuo i na ovo dešavanje, pa je osuo žestoku paljbu po Gruji.

 

- Gruja je odlepio za Mimom, njega tek neću komentarisati. Kada je posle kllipa sa decom ostao onako hladan i ravnodušan ne treba ga žaliti. To je čovek bez imalo griže savesti, emocija. Njegov pogled i vodenjkaste oči mi sve govore. Čovek sa šifrom, sa kojom šifrom, to nek se bave psihijatri po izlasku iz rijalitij

Izvor: SD

 

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano