DALILA MORENO NAPUSTILA ZADRUGU ZBOG P*RNO SNIMKA: Tražila od produkcije da se odmah obriše video

Učesnici "Zadruge" u utorak su na nekoliko sati izašli iz Pinkovog rijalitija kako bi preuzeli i podelili lične stvari, mobilne i kreditne kartice.

Produkcija ih je odvela kod advokata, gde je nastao opšti haos zbog toga što Dragojević nije želeo da ukloni Daliline eksplicitne snimke i fotografije iz telefona!

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Čim je kročila u kancelariju, Dalila je počela da urla: "Odmah da si izbrisao sve moje slike i snimke, ne želim da se išta od toga pojavi u javnosti! Nećeš ti mene posle da ucenjuješ!" Dejan joj je na to uzvratio: "Misliš na one tvoje po*no-snimke?! Ne, neću da brišem, to su moje uspomene. Čega se stidiš? Što si se snimala dok si vodila ljubav sa mužem? A nije te bilo sramota kada si se je*ala sa švalerom na televiziji" - prepričava dobro obavešteni izvor iz produkcije i dodaje da je Dalila u tom trenutku skočila na Dejana i pokušala da mu otme telefon iz ruke:

- Zaletela se na njega, ali nije uspela da mu uzme mobilni. Onda je skočila da udari Dejana, pa smo morali da ih razdvajamo. Vikala je: "Smradu! Ološu! Hoćeš to da iskoristiš?! Uništiću ti život, đubre jedno!"

Sagovornik kaže da se Dragojević sve vreme podsmevao dojučerašnjoj supruzi.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: