DALILA MORENO NAPUSTILA ZADRUGU ZBOG P*RNO SNIMKA: Tražila od produkcije da se odmah obriše video

Učesnici "Zadruge" u utorak su na nekoliko sati izašli iz Pinkovog rijalitija kako bi preuzeli i podelili lične stvari, mobilne i kreditne kartice.

 

Produkcija ih je odvela kod advokata, gde je nastao opšti haos zbog toga što Dragojević nije želeo da ukloni Daliline eksplicitne snimke i fotografije iz telefona

Čim je kročila u kancelariju, Dalila je počela da urla: "Odmah da si izbrisao sve moje slike i snimke, ne želim da se išta od toga pojavi u javnosti! Nećeš ti mene posle da ucenjuješ!" Dejan joj je na to uzvratio: "Misliš na one tvoje po*no-snimke?! Ne, neću da brišem, to su moje uspomene. Čega se stidiš? Što si se snimala dok si vodila ljubav sa mužem? A nije te bilo sramota kada si se je*ala sa švalerom na televiziji" - prepričava dobro obavešteni izvor iz produkcije i dodaje da je Dalila u tom trenutku skočila na Dejana i pokušala da mu otme telefon iz ruke:

 

- Zaletela se na njega, ali nije uspela da mu uzme mobilni. Onda je skočila da udari Dejana, pa smo morali da ih razdvajamo. Vikala je: "Smradu! Ološu! Hoćeš to da iskoristiš?! Uništiću ti život, đubre jedno!"

 

Sagovornik kaže da se Dragojević sve vreme podsmevao dojučerašnjoj supruzi

Pokazao joj je fotografiju na kojoj je Dalila zagrljena sa ocem Husom Mujićem i pitao je: "Je l' i ovo hoćeš da obrišem?" Zatim je zapevao pesmu "Emina" Muharema Serbezovskog, promenivši reči, koje su u njegovom izvođenju zvučale ovako: "Idi reci babi svom, o, o, Dalila, da si Filipova ku*va sad, o, o, Dalila" - priča izvor i dodaje da je to posebno razbesnelo bosansku starletu:

 

- Vrištala je: "Samo želiš da me povrediš i poniziš! Đubre jedno bolesno!" Dejan se pravio da je ne čuje i ponosno je rekao: "Konačno sam se rešio žene i njene goveđe glave Filipa Cara, koji sada ima novu zanimaciju - Maju Marinković."

 

Čim se vratila na luksuzno imanje u Šimanovcima, starleta je ispričala cimerima za okršaj sa Dejanom, ali je sakrila da je haos nastao zbog toga što on u telefonu čuva njene po*no-snimke:

 

- Pominjao mi je oca, vređao me, provocirao... Sve to radi namerno da bi me uništio!

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: