DALILA NAJAVILA PREKRETNICU SA CAREM! Posle POLJUBACA, Dragojevićka ništa ne KRIJE osim OVOGA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

- Juče kažeš da voliš Dejana, danas ujutru se ljubiš sa Crem. Ko je folirant Dejan ili ti? - glasilo je pitanje.

- Jeste, tako je bilo, ja njega ne mrzim. Jutros se to desilo sa Filipom, ljubili smo se, više puta. Ništa, poljubili smo se, desilo se spontano... Nismo u vezi, nećemo biti... Ja ću biti sama, on će mi davati savete kako da se vratim na pravi put. Krenula sam da lupam glavom u zid i od svih događanja nisam znala gde udaram. On mi je obećao, razgovarali smo i pričali... Jesam pogrešila, radim neke odvratne stvari, pre svega Dejanu i od sebe pravim najgoru. Filip i ja niso u vezi, sad smo drugovi - odgovorila je Dalila.

 

 

Dalila Dragojevic
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Po faci sam joj videla da je za*rala i baš to pitanje sam je pitala. Ona je na "Pretresu" rekla da bi se pomirila sa Dejanom, kad sma pričala sa Carem govorila je kako joj ja želim loše - rekla je Matora.

- Mi ne možemo da budemo zajedno. Sinoć je trebala da mi se desi prekretnica. Desilo mi se da plačem iz duše kod Luksa, govorio mi je ioz srca reči, doživela sam razne provokcije, Što da dopustim da mi se pevaju pesme? Uradila sam sve što sam želela. Do dna me nije dovela ljubav pr4ema Filipu, nego ponašanje prema Dejanu, u vezi sa Filipom i nakon veze. Treba dedčka da pustim da živim svoj život, ne treba da ga peckam. M;ože normlano da živi, neću zalepiti tanjir njemu i Aleks ako jedu... Njoj sam se izvinila, ona mi nmišta nije kriva. Izvinjavam se i njemu za stvari od sinoć, neće se više dešavati - dodala je Dragojevićka.

Dalila Dragojevic
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Svako normalan bi pomislio da si folirant. Zar čega si radila sve ovo, ako si radila ono za Dejana i pomirenje? - pitala je Matora.

- Nisam lagala. Želela sam da se potrudim, vidiš da ne ide. Čovek ide svojim putem, ja ne treba da sputavam. Čovek je srećniji bez mene - objasnila je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano