DANAS BI MU BIO 25. ROĐENDAN: Potresne poruke prijatelja brutalno ubijenom Milošu! Objava oca SLAMA SRCA (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Miloš Mileusnić, student iz Čačka koji je početkom prošle godine brutalno ubijen ispred zgrade u kojoj je stanovao sa cimerom u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, danas bi napunio 25 godina i njegovi prijatelji i porodica potresnim porukama obeležili su ovaj datum.

 

"Još tvoj smeh odzvanja anđele", napisao je kratko Milošev otac Goran Mileusnić na Fejsbuku uz dve fotografije svog tragično nastradalog sina - na jednoj je Miloš kada je bio dečak, a na drugoj nekoliko meseci pre ubistva.

Ubistvo milosa mileusnica, milos mileusnic cacak crni bombarder portal

Brojni prijatelji, porodica i poznanici ostavili su potresne poruke:

"Drago naše dete, tuga neprebolna...", "Svaka reč je suvišna, svaki dan, datum, boli. Boli i danas i sutra, svaki trenutak boli porodicu. I Miloša boli što nije s najmilijima, a ja verujem da se on svaki dan javi i namigne mami, tati, sestri i da ih čuva samo kako čuvaju anđeli čuvari..."

104115247_10216705895468394_464021893233094158_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=110474&_nc_ohc=Yno3xSRZxXYAX_vn3lb&_nc_ht=scontent.fbnx1-1.fna&_nc_tp=6&oh=57e4a459e5605b50a8dd62ab28f6a38d&oe=5F11E964

Cimer Miloša Mileusnića, koji je spavao u stanu kada je mladić svirepo i bez ikakvog povoda ubijen ispred zgrade, objavio je fotografiju grafita oslikanog u čast Mileusnića.

Na grafitu koji se nalazi u Hajduk Veljkovoj ulici: piše "Zauvek smo tu, uprkos vremenu, za večnu slavu, tvome imenu!"

Filip Bjelić, Milošev drug napisao je:

"Srećan rođendan druže moj, cimeru moj... Tvoja braća rođendan ti pamte, sve bi dala da te danas vrate..."

Milošev otac Goran nedavno je na svom Fejsbuk profilu objavio i pesmu koju su drugovi posvetili ubijenom mladiću u kojoj, između ostalog, piše:

"Svima srce nad tvojim grobom lupa sa puno tuge i morem suza, tog dana kad si otišao gorele su baklje, Miloše, naš voljeni brate... Bez tebe ništa isto nije, kada suznce zalazi tvoj se osmeh krije. Vidimo se opet jednog dana, Mileusnić Miloš zauvek s nama..."

Miloša Mileusnića nožem je izbo Neđeljko Đurović, poznatiji kao "Ubica s Tvitera". Đurović je kobnog jutra izašao iz stana nedaleko od Ulice Dimitrija Tucovića s nožem u ruci i s namerom da nekome oduzme život. Kako je ispričao odmah po hapšenju, a kasnije porekao, Đurović je rekao da je celu noć proveo budan na društevnim mrežama i da je bio nezadovoljan svojim životom zbog čega je odlučio da nekoga ubije. Tog hladnog zimskog jutra Mileusnić je rano ujutro krenuo kod svoje devojke da je vidi pre nego što krene s porodicom na zimovanje. Ispred zgrade u kojoj je živeo presreo ga je Đurović i izbo ga nožem...

Stanari zgrade ispričali su kasnije da su čuli Mileusnića kako Đuroviću govori: "Nemoj brate, molim te..." Međutim, ubica nije oklevao. Izbo je mladića i pobegao s lica mesta, međutim nekoliko sati kasnije uhapšen je.

Mileusnić je, kako su ispričali stanari zgrade, bodrio sebe da izdrži dok ne stigne hitna pomoć, međutim izdahnuo je na hladnom pločniku...

(Kurir.rs/Blic)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano