DANAS JE SAMOHRANA MAJKA: Lepa glumica se zaljubila u bivšeg dečka srpske pevačice, “pobegli“ su iz zemlje, usledio je TEŽAK RAZVOD

Danina Jeftić jedna je od najlepših glumica mlađe generacije. Istakla se ulogom devojke Miloša Bikovića, ali je na vrhuncu početne slave - nestala. Odlučila se za porodicu, udala se za muškarca kojeg je od početka karijere volela jedna pevačica, preselila iz zemlje, a onda se razvela. Danas je ponovo u Srbiji, a njena životna priča nije svakidašnja.

Napuštanje glume i povratak u Australiju

 

Nakon uspešnih uloga, Danina je 2013. godine rešila da napusti glumu zbog osnivanja porodice, ali samo na određeno vreme. Glumica se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili  sina Maksima.

 

Kad je beba imala osam meseci spakovali su kofere i odselili se u Australiju.

 

- Svesno sam napravila puazu u glumi jer sam htela da se posvetim detetu. Nisam mogla da izablansiram brigu o maloj bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom  vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture- ispričala je nedavno Danina.

Razvod

 

Danina i Aca su se posle dve godine venčali i u Sidneju, ali se posle samo nekoliko meseci Danina sa sinom vratila u Beograd. 

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju i danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak. Od povratka u zemlju na filmu dok u pozorištu povremeno igra u predstavama.

 

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo- optimistična je Danina.

 

Bivši muž

 

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, ali je ona ubrzo našla novog Aleksandra Zeremskog.

izvor:Blic.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.