DAVID DRAGOJEVIĆ UPRAVO STIGAO U ŠIMANOVCE: Brat došao da SPASI Dejana, sav u suzama, doneo mu PAKET
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dejan Dragojević naneo je noćas sebi strašne povrede glave i završio u Urgendnom centru na ušivanju, zbog čega je njegova porodica bila slomljena.

Majka Biljana Dragojević jutros se oglasila za Informer i otkrila da je sina sinoć tražila u bolnici, a Dejanov brat David upravo je stigao u Šimanovce kako bi video brata.

David nije krio suze i zabrinutost, došao je ispred Pinkovih studija, pitao obezbeđenje da uđe i čekao na rampi 10 minuta. On nije želeo da razgovara sa novinarskom ekipom, a bio je vidno uznemiren i u suzama. Njemu nisu dozvolili da uđe kod Dejana, nakon čega je otišao. On je ostavio garderobu za Dejana i vratio se kući.

 

Podsetimo Dejan Dragojević je sinoć prisustvovao burnoj svađi svoje supruge Dalile i njenog bivšeg dečka Filipa Cara. Dejan i Filip su se nakon toga sukobili, a obezbeđenje ih je razdvojilo. Ipak, Dragojević je bio veoma uznemiren te je udarao glavom u zid i na kraju čašom posekao sebi čelo. Njega je obezbeđenje odmah izvelo iz "Zadruge" i odveden je u Urgentni centar gde su mu lekari ušili posekotinu. On je vraćen u rijaliti nakon toga i smešten je u apartman gde se oporavlja.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano