Davor Dragičević poručio: Stanivuković će biti gori od Dodika ako ostane na vlasti
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida iz Banjaluke govorio je za N1 o snimci na kojoj šeta sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, istrazi ovog slučaja kao i o podršci u njegovoj borbi koju su mu pružali pojedini političari.

Tim povodom je spomenuo Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke rekavši da će on biti 100.000 puta gori od Dodika ako ostane na vlasti.

Dragičević je za N1 naglasio ponovo da nije došlo ni do kakve šetnje sa Miloradom Dodikom.

– Ne znam uopšte otkuda BN televiziji ta informacija i način na koji je plasirana. Trebali su prvo nazvati mene. Ja sam krenuo na sastanak sa članom američke ambasade u Banjaluku, a prije toga sam došao ispred SDK zgrade koja je sada zgrada Palate predsjednika i tu sam zajedno sa Sofijom Grmušom mislio napraviti live da se zahvalim svim članovima grupe Pravda za Davida i medijima koji su nam pružili podršku u našoj borbi. U međuvremenu je Sofija primijetila da dolaze auta i da iz njega izlazi Dodik. Mislio sam da će krenuti prema Palati, međutim, on je kroz park išao ka centru grada – naveo je.

Dalje je pojasnio da je krenuo za njim kao i Sofija, a sve su snimili novinari.

– Međutim, Dodik i njegovi tjelohranitelji su brzo hodali i presreo sam ga negdje na sredini Gospodske ulice i susret je vrlo kratko trajao, oko minutu i ponovio sam mu sve ono što sam 2018. godine – da hoću da se ubice i zločinci privedu pravdi … rekao je između ostalog Dragičević.

Govoreći o podršci koju je dobijao sve vrijeme u svojoj borbi naglasio je da su mu je pružali i pojedini političari među kojima su i Branislav Borenović, Vukota Govedarica, Jelena Trivić i Draško Stanivuković te da se to promijenilo nakon izbora.

– To su jednostavno politički lešinari koji su samo željeli lajk i glas, nikada njih nije interesovala pravda za moje dijete, niti ja, niti grupa Pravda za Davida. Nikad za nas nisu ni stali. Četiri godine mi se borimo i da li ste vidjeli da li su bili na bilo kojem suđenju, kada su dobili pendrek u glavu, nisu nikad – naglasio je Dragičević.

Otkrio nam je i šta mu je Dodik poručio nakon poruke koju mu je uputio kada ga je prije nekoliko dana sreo u centru grada.

– Nije ništa odgovorio samo je nešto promrmljao kao tužioci. Da mu je imalo ostalo razuma i pameti kao te moći, koliko god on mislio da je moćan, ali nije, on bi prvi sve pokrenuo da se riješi, ali ovo će ostaviti nesagledive posljedice i po entitet i institucije Republike Srpske, a ovima drugima nikada nije ni bilo stalo već su samo željeli pokupiti političke poene to se vidjelo odmah onog dana kada je Igor Crnadak rekao da su postigli istorijski uspjeh, to je njih i interesovalo – poručio je Dragičević.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano