"DEDA PERA ME NE BI PODRŽAO!" Milica Veselinović progovorila o odnosu sa Mensurom "Kritikovao bi me"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Milica Veselinović bila je naredna takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević, pred izbacivanje, obavio intervju u Šiša baru, a tema razgovora bio je odnos sa Mensurom Ajdarpašićem.

Kao da sam ga varala... Ne mogu da kažem, on i dalje brine o meni, da li sam gladna, zagrli me, sad i u krevetu me zagrli, stavi ruku kad spavam. Neko mi je ukrao igračku, neko ko je za 1.000 dinara navikao da naplaćuje sve svoje - pričala je Milica.

- Ana? - pitao je Darko.

 

 

Milica Veselinović
Milica Veselinović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ne znam ko je ta osoba, za igračku traži hiljadu dinara. Svuda su po staklima u kući ispisane poruke: "Mensure, vratiću ti igračku za 1.000 dinara". Sumnjam na Sandija, na devojke... Sve one kao kažu da im se sviđa Mensur, pa za stolom ne. Neće nijedna da kaže da je tako i tako - rekla je ona.

- Čula si stav svoje majke, da deda Pera može da vidi ovaj odnos, šta bi rekao? - pitao je Tanasijević.

Joj, ja još nisam svesna da je deda preminuo. Svi se sprdaju sa tim, kao Dejan priča da se oseća kao deda Pera. Smešno je svima, a onda kad izađem napolje, dedi sam bila mezimica i sad kao... On je tatinom ocu brat. Ja sam uvek bila mezimica, kao mala sam provodila vremena, nisam svesna toga. Bože gospode... Dođe mi da kažem da je ružno što se sprdaju sa tim - odgovorila je ona.

 

Milica Veselinović
Milica Veselinović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Kakav je bio deda Pera? - pitao je Darko.

- Sve je grdio sem mene. Kao i drugima, Milica je prvo dete. Dok smo bili u vezi, verovatno bi me deda Pera kritikovao zbog ponašanja, a sada da vidi ovaj odnos, ne bi ga podržao. On bi sigurno došao ovde kao učesnik... - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano