DEJAN IMA VAŽNU PORUKU ZA PORODICU - saterao i Dalilu i Cara u MIŠJU RUPU! Izazvao HAOS svojim REČIMA!

Dejan Dragojević je tokom emisije ustao i stavio svima do znanja da vrlo dobro razume čitavu situaciju u kojoj se našao zbog Dalile Dragojević i Filipa Cara.

 

On je trezveno uspeo da zapuši usta i njoj i njemu a na taj način je psolao jasnu poruku svojoj porodici da će razumno da se ponaša i da neće dozvoliti da ga bivša žena manipuliše njime.  

Ja hoću da se isklučim iz ovog odnosa, izgovori neke stvari koje su čudne. Pamti Filipa u fazi muvanja, a zameri meni kada se setim nešto naše. Čolak je nju odveo krišom i dao joj neku tajnu. Ono što sam ja govorio i što sam rekao je sve moguće između. Mislim da nisam glup i ono što je Filip rekao da poredi odnos, to je stvarno nenormalno. A usput me je i lagala - pričao je Dejan.

 

- Najavila je da prekida svaku komunikaciju sa tobom - rekao je Novinar.

 

- I treba, neka batali mene, ne treba da obraća pažnju na mene. Ona sa mnom nije imala nikakav kontakt. Kroz izlaganja demantuje samu sebe u svakom segmentu. Ja nisam dobro, sinoć mi je bilo jako teško, vraća mi se sve i ne bih želeo ničiju facu na tv-u - ispričao je Dejan.

 

- Ja kada sam pričala te stvari bilo je da lažem - ubacila se Dalila.

 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 

- Ti kada si odlučila da se petljaš. Što se tiče nekih stvari, ja sam govorio da ne mogu da vidim budućnost bez nje. Ja kao osoba sa kojom sam živeo je napravila najgoru moguću stvar. Moja lična karta je bila kod nje. Ja sam navikao da je sve kod nje, ostao sam posle prevare u onom odnosu u kom sam bio. Rekao sam da se plašim da se isključim iz svega. Ja ću komentarisati svaki njenu reč kada bude vreme za to. Ona njemu da krenu za ogrebotine, a mene ne pita kako sam. Ja bih ispao pi*ka da sam otišao u izolaciju onda. Neka budam ja "nisam ti ja Dejan". Moje reči niko neće omalovažavati, neki odnosi moraju da se razgraniče - ispričao je Dejan.

 

- Ja imam pravo da se ponašam kako hoću, kada se sve to desi, ja kada ustanem da odgovaram na te reči, smatram sebe hiljadu koraka napred. Smatram da ne treba da dajem komentar, jer mi onda bude krivo. Kada je Miljana polila nju, meni je bilo žao. U tom trenutku mi je prošlo svašta kroz glavu. Ja da sam u tom trenutku presudio i rekao da se radi to i to. Ona je rekla da je bolje što se ova zaljubljenost desila sada, Rekla je da je naša zaljubljenost bila vazduh, ali kada je on rekao ja nju smatram svojom devojkom, a još nisu bili u vezi - pričao je Dejan

Izvor: Sd

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano