DETALJI UBISTVA U LAKTAŠIMA - UBIO GA PROVALNIK I TELO BACIO U BUNAR: Ćerka prijavila nestanak oca, a onda je istragom otkriven monstruozan zločin!

B. V. iz Laktaša uhapšen je zbog sumnje da je u selu Koljani ubio meštanina Rajka Veselića (76), čije je telo policija pronašla u bunaru, otkriva izvor blizak istrazi.

 
 

- Ćerka žrtve prijavila je policiji da se njen otac od nedjelje nije javljao na telefon. Otišla je u selo da vidi šta se s njim dešava, ali ga nije zatekla. Naprotiv, uočila je da su vrata od šupe provaljena, dok su ulazna vrata kuće bila otvorena i iz kuće su nedostajali određeni stvari - kaže izvor blizak istrazi.

On pojašnjava da je odmah pokrenuta istraga. Proveravane su sve informacije do kojih se došlo na terenu, pa i prijave određenih provala od prethodnih dana. To se pokazalo kao dobar trag, jer je dan ranije jedan domaćin prijavio jednog "lokalca" za krađu. Radilo se o B. V. koji je ubrzo priveden, da bi tokom kriminalističke obrade priznao da je Veselića bacio u bunar.

- Nažalost, ta informacija se ispostavila tačnom. Policija je potom ispumpavala bunar i ubrzo su pronašli telo ubijenog čoveka. Po nalogu tužilaštva telo je upućeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - kaže dobro upućeni izvor.

IZVOR: NOVOSTI

FOTO: ILUSTRACIJA

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: